Fotografie - Portretfotografie - Fotograaf Nijmegen

Portretfotografie

Als het aankomt op portretfotografie voor merken is het belangrijk om terughoudend te zijn als fotograaf. Terughoudend in het drukken van je eigen stempel op het resultaat.

Uiteraard heeft iedere fotograaf zijn eigen voorkeuren en stijl. Maar het veel belangrijker om de sfeer van een merk centraal te zetten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe stijlen. Zo blijven we niet alleen veelzijdig maar zorgen we ook voor een optimaal effect.

Portretfotografie - Black & Blue Shop (Barry en Boaz)
Portretfotografie - Hanneke Hendrix

Bands

Er is iets belangrijks waarin bedrijven en bands van elkaar verschillen. Bands weten hoe ze moeten werken in een thema. Elk album heeft zijn eigen geluid. En bij elk geluid hoort een eigen visuele stijl.

Naast het portretteren van bedrijven en merken heeft Mike een lange geschiedenis als popfotograaf. Voor een karakteristieke foto van je band kun je nog steeds bij hem terecht. Onderstaande portretten van Black Bottle Riot werden gemaakt voor hun vierde album van de band.

Portretfotografie - Black Bottle Riot
As you were, Nijmegen - Portretfotografie
As you were, Nijmegen - Portretfotografie
As you were, Nijmegen - Portretfotografie
As you were, Nijmegen - Portretfotografie

10 jaar Q Accountants

Op 1 juli 2009 startte Q Accountants jong en enthousiast hun nieuwe bedrijf. Enerzijds waren ze dol op het traditionele vak. Anderzijds vonden ze dat het tijd was voor vernieuwing.

Hun frisse, nieuwe aanpak sloeg aan. Het resultaat: ze vierden in 2019 hun 10-jarig jubileum! Bij de opstart is Mike als fotograaf en ontwerper betrokken geweest. Nu, 10 jaar later, maakte hij opnieuw een portretfoto van het team van Q Accountants in de prachtige Sint Stevenskerk.

As you were, Nijmegen - Portretfotografie
Portretfotografie - As you were, Nijmegen
As you were, Nijmegen - Portretfotografie

Portretfoto's die laten zien wie je bent.

Als je denkt aan portretfotografie zul je daar waarschijnlijk een vrij traditionele pasfoto-achtige voorstelling van hebben.

Wij zijn van mening dat een portret van iemand niet alleen laat zien hoe hij of zij er uitziet maar ook iets toont over zijn karakter. Een mooi voorbeeld daarvan is de serie die we schoten van Guyot Advocaten.

Gastblog: Fotografie voor Guyot Advocaten

Bij Guyot Advocaten zijn ze wielerfan. En dat mag de hele wereld zien. Stijn Stevens van Guyot schreef een gastblog over de fotografie die wij deden van hun eigen wielrenshirts.

Lees gastblog