Type / Diensten

Strategie en creativiteit, aangedreven overtuiging en identiteit.

As you were is ontstaan uit de overtuiging dat het moderne merkenbureau een perfecte balans moet zijn tussen strategie en creativiteit, aangedreven door overtuiging en identiteit. Zo is creativiteit niet langer een vreemd glibberig beest. Niet langer subjectief of ongrijpbaar maar juist te toetsen aan een vastgestelde identiteit.

01. Identiteit

Ieder individu heeft een eigen identiteit. Dat maakt hem, haar of hen uniek. Zo heeft ook elk merk een eigen identiteit. Het toont aan wie we zijn, waar we voor staan, wat we belangrijk vinden, en hoe we ons gedragen.

Diensten

02. Ontwerp

Een visuele identiteit is meer dan een logo. Het is het totale plaatje van jouw merk. Jij weet wat jou onderscheidend maakt, nu gaan we dat laten zien of spreken.

Diensten

huisstijl ontwerp / huisstijlhandboek / logopack
/ tone of voice

03. Strategie

Welke doelstellingen wil je verwezenlijken? En hoe kunnen we dat bereiken? Marketing begint bij een strategie. Anders schieten we met hagel.

Diensten

marketingstrategie / doelstellingensessie / doelgroepanalyse / customer journey

04. Content

We kennen de visuele en tekstuele kaders. Maar dat geeft ons nog geen beeld of tekst. Dat is wat we doen tijdens de content creatie. Hier maken we daadwerkelijke foto’s en teksten.

Diensten

fotografie / animatie / video / copy-writing

05. Activatie

Nu we een doel hebben en de kaders van ons merk kunnen we dat delen met de buitenwereld. Hiervoor hebben we alleen nog kanalen nodig en activiteit op deze kanalen. Let’s go!

Diensten