19 september 2020

Stijn Stevens

Ik ben wielerfan

Terwijl ik dit stuk typ op mijn ene beeldscherm, heb ik de Tour de France aanstaan op mijn andere scherm, met Stef Clement en Maarten Ducrot in mijn oren. Zo kan ik mij uitstekend concentreren op mijn werk. Als het commentaar van de heren daartoe aanleiding geeft, kijk ik even op. Ik ben wielerfan.

Ik vind het mooi om de koers te volgen (de grote rondes maar ook de klassiekers) inclusief de bijbehorende pools, maar houd er bovenal van om zelf te fietsen. Daaraan is bijna onlosmakelijk een zekere ijdeltuiterij verbonden; je fietst nou eenmaal beter met een strakke kit. En ons beeldmerk leent zich bij uitstek voor wielerkleding. Ik ging aan de slag met een DIY-ontwerpmodule van een grote kledingleverancier. Ik liet Mike Nicolaassen meekijken en zo ontstond het Guyot-wielershirt met verwijzing naar onze Guyot-playlist op Spotify. Een korte rondvraag leerde dat ik niet de enige was die dit shirt wilde hebben: mijn wielrennende collega’s Sophie en Marieke wilden er natuurlijk eentje, maar ook mijn niet-wielrennende collega’s en zelfs wielrennende niet-collega’s. Waaronder Mike zelf.

Al snel waren Mike en ik het erover eens dat dit gave shirt een speciale fotoshoot verdiende. Zo geschiedde. Op de dijk met Mike plat op het asfalt met gevaar voor eigen leven terwijl we vlak langs zijn hoofd suisden alsof er bonificatieseconden te verdienen waren.

Al vanaf de start van Guyot Advocaten in 2012 maakt Mike al onze foto’s. Daarnaast verzorgt hij met As You Were andere zaken; recent is onze website compleet onder handen genomen. Bij iedere fotoshoot weten we van tevoren één ding zeker: er komen bijzondere foto’s van. Een mooie langjarige samenwerking die nog vele jaren zal duren.

Stijn Stevens in het Guyot Advocaten wielershirt

Bovenstaande tekst is een gastblog van Stijn Stevens van Guyot Advocaten. We vroegen hem zijn ervaring samen te vatten in een korte tekst. Hieronder kun je doorklikken naar het hele project dat wij met Guyot Advocaten deden.

Guyot Advocaten project

Een advocaat is een vertrouwenspersoon, die gevoelige informatie nodig heeft om iemands belangen te verdedigen. Daarom begint het bij Guyot Advocaten allemaal met een goede en duurzame relatie.

Bekijk project

Guyot Advocaten Playlist

Ben je zelf ook wielerfan? Klik dan zeker even door naar deze super lekkere wielerplaylist gemaakt door Guyot Advocaten.

Open playlist