Fotografie

Fotografie zegt meer dan duizend woorden. Wie kent deze uitspraak niet? Maar hoe werkt dat nou precies? En vooral, klopt het wat ze zeggen?
Fotografie is een geweldig middel om contextuele of emotionele informatie over te brengen. Daar waar woorden een inhoudelijk verhaal vertellen, gebruik je fotografie vooral om de emotie te prikkelen. In een fractie van een seconde is de sfeer van een verhaal duidelijk.

Om je ergens mee te identificeren moet je jezelf in het onderwerp kunnen verplaatsen. Fotografie is daarvoor het perfecte middel om mensen mee te nemen in jouw wereld. Hoe vaak stuur je iemand een foto omdat je het in tekst niet kunt uitleggen? Of denk je bijvoorbeeld eens in waarom memes zo effectief zijn. De juiste fotografie pakt alle elementen van jouw merk en geeft ze een context waarbinnen ze kunnen leven.

Fotografie - Portretfotografie - Fotograaf Nijmegen

Portretfotografie

Portretfotografie vertelt iets over de persoon die gefotografeerd is. Het laat zien hoe iemand is.

Dat kan duidelijk gemaakt worden met allerlei elementen. De omgeving, de houding, het licht, de blik. Portretfotografie moet iemand zijn karakter laten zien.

Meer informatie
Kameleon Nijmegen - Lookbook fotografie

Lookbook fotografie

Lookbookfotografie is in de mode-industrie een heel belangrijk onderdeel in de collectie.

Het heeft twee doelen die allebei even belangrijk zijn. Enerzijds moet het de kleding en de pasvorm ervan zo goed mogelijk weergeven. Je moet het kleding stuk goed kunnen zien. Anderzijds is het van belang dat de sfeer uitstraalt waar het merk voor staat.

Meer informatie
Thibeau Nijmegen

Productfotografie

Productfotografie komt in veel verschillende gedaantes. Het voorbeeld hiernaast is een voorbeeld van sferische productfotografie.

Maar naast dit voorbeeld kun je ook denken aan perfect uitgelichte studiofotografie. Bekijk hier eens een aantal voorbeelden die wij schoten voor onze klanten.