Webdesign

Webdesign gaat over meer dan het neerzetten van een website. Het gaat over keuzes maken. Een website is al jaren meer dan een online visitekaartje. Het is een kanaal geworden dat onmisbaar is in het online succes van jouw bedrijf. Een nieuwe website beginnen wij met strategie.

Doelstellingensessie

Tijdens deze sessie kijken we samen naar het doel van jouw webdesign. Daarna kunnen we bepalen wat hij moet kunnen om dat doel te bereiken.

Functioneel ontwerp

We weten dus wat het doel van de site is. Nu gaan we aan de slag met een functioneel ontwerp. Dit vormt de bouwtekening van jouw website. Met wireframes leggen we alle functies en eisen van de website vast. Zo weten we zeker dat het doel ook behaald kan worden.

Grafisch ontwerp

Het geraamte van het webdesign staat. Het is tijd voor visuele invulling. Dat doen we in een grafisch ontwerp, na deze fase weten we dus naast welke functies er in de website komen ook helemaal hoe hij eruit komt te zien. Tijd om de WordPress website te gaan bouwen.

Technische realisatie

We bouwen de site in onze eigen ontwikkelomgeving, nog niet zichtbaar voor bezoekers. Goed om te weten is dat we tijdens de technische ontwikkeling gebruik maken van ‘dummy content’. Voordat we je nieuwe website kunnen lanceren moet er daarom eerst nog content worden geplaatst. Dit kan in de vorm van tekst, fotografie en video zijn.

Je nieuwe website staat nu klaar.  Na goedkeuring verhuizen we de website van de testomgeving naar de live-omgeving. Dit is het moment waarop jouw website toegankelijk is voor het publiek. Zoals we deze voor Velocity en Kameleon Nijmegen