Merkidentiteit

Het Nijmeegse All Day Café

Holt is geen echte koffietent, typische lunchroom, alledaagse ijssalon, of traditionele bruine kroeg.

En tóch is Holt van alles hierboven een beetje. We leggen de focus op verse, eerlijke producten en we streven naar de balans tussen craft en comfort. We volgen de foodtrends op de voet en hier en daar hopen we ook een trend te gaan zetten. Hou ons in de gaten en kom voorbij wanneer je in een Holt-mood bent.

Holt Nijmegen - Lunch
Holt - animated logo

Logo

Holt is een café dat de hele dag meedanst met de flow van het moment. Constant wordt er gerouleerd tussen drie dagdelen. Met dit uitgangspunt hebben wij dit swingende logo ontworpen.

Het woordmerk Holt beweegt zich tussen deze drie verschillende momenten (ringen) van de dag. Een georganiseerde chaos van vormen, kleuren en typografie.

Holt Nijmegen - Typografie
Holt Nijmegen - Typografie

Typografie

Bourgondisch

De speelsheid en het bourgondische van Holt is ook terug te zien in de typografie. Grote, dikke, bewegelijke letters vragen je aandacht zonder te schreeuwen.

Kleurenschema

Primaire kleuren

Holt Nijmegen - Oranje

Holt – Sunset Orange

Hexadecimaal #f08f5f
RGB 240, 143, 95
CMYK 01, 53, 64, 00
Holt Nijmegen - Blauw

Holt – Seashore Green

Hexadecimaal #4b838f
RGB 75, 131, 143
CMYK 71, 32, 35, 13
Holt Nijmegen - Sand

Holt – Beach Sand

Hexadecimaal #fff1df
RGB 255, 241, 223
CMYK 00, 07, 15, 00
Holt Nijmegen - Donkerblauw

Holt – Ocean Blue

Hexadecimaal #2a5160
RGB 42, 81, 96
CMYK 84, 52, 43, 35
Holt-icon-sandwich
Holt icon glas animatie

Iconografie

Het moet allemaal niet té volwassen zijn bij Holt.

Een goede reden dus om ons innerlijke kind even het stuur te geven en een aantal gestileerde doodles te maken. Iconen in de losse stijl van Holt lijken soms een beetje op de doodles die je maakt op een papiertje terwijl je met iemand aan de telefoon bent.

Holt Nijmegen - Personeel
Holt Nijmegen - Shirt
Holt Nijmegen - Shirt

Kleding

Een huisstijl moet niet alleen herkenbaar zijn, maar ook in alles te herkennen zijn.

Om niet altijd maar overal groot je logo op te zetten kun je de huisstijl elementen op andere creative manieren inzetten. In het geval van Holt lieten we de herkenbare doodles terug komen in de drie ringen van het beeldmerk. Met als bijkomstigheid dat de veelzijdigheid van Holt visueel gecommuniceerd wordt door de verschillende werknemers die langs komen.

Holt Nijmegen - Lunch
Holt Nijmegen - Lunch
Holt Nijmegen - Borrel

Fotografie

De huisstijl wordt ondersteund door frisse kleurrijke beelden die het Holt gevoel thuis brengen.

Fotografie op maat is voor ons een van de belangrijkste elementen om context te geven. In dit project zorgt het dat het publiek zichzelf kan inbeelden in de verschillende momenten die de dag typeren.

Wij werken graag samen met de beste lokale creatievelingen die ons kunnen aanvullen waar dit van toegevoegde waarde is. Voor dit project werkten we samen met het social media bureau The Social Taste.

Holt Nijmegen - Website
Holt Nijmegen - Website menu

Website

Handig en grappig

Handig om op het terras het menu via de website te bekijken. Grappig omdat het Holt is. Zo blijft de publiekservaring consistent over alle kanalen.