De aandacht trekken, en vasthouden, met animatie.

Een studio in Nijmegen die met animatie jouw merk tot leven laat komen. Als bureau helpen wij jouw bij het beter vertellen van je verhaal. Animatie heeft een beetje van alles. Het is grafisch, waardoor het je huisstijl uitdraagt. Het is ingrijpend, omdat het zoveel emotie kan uitdrukken. Het is interactief en daagt de kijker uit zich erbij te betrekken. En bovendien, het is effectief, want studie op studie wijst uit dat bewegend beeld meer mensen aanzet tot actie.

Hoe je beweegt zegt veel over wie je bent. De mensen die je het best kennen, kunnen je waarschijnlijk al herkennen aan de hand van maniertjes. Beweeg je kalm en beheerst? Of stuiter je opgewekt door het leven? Door statische merkelementen te animeren kun je deze karaktereigenschappen uiten en de persoonlijkheid van je merk echt tot leven wekken.

Een simpele beweging zorgt dat een logo meer vertelt en zelfs emotie toont. Waar geanimeerde iconen bijvoorbeeld duidelijker aangeven waar je moet kijken. En animatievideo’s je aandacht langer vasthouden dan een droog stuk tekst.

Animatie uit Nijmegen

Voor impactvolle animaties uit Nijmegen werken we samen met onze vrienden van Heilder. Een creatief bureau gespecialiseerd in animaties op maat. Dit betekent dat wij eerst kijken naar jouw  merkidentiteit en vervolgens samen aan tafel schuiven om te kijken hoe we zo strategisch en efficiënt mogelijk animaties kunnen inzetten om jouw merk tot leven te wekken.

Bekijk hoe wij samen met Heilder merken tot leven wekken doormiddel van animatie.

Showreel Heilder x As you were.