De juiste balans

Tegenwoordig ligt de focus veelal op online marketing. We brengen veel tijd door in de digitale wereld. Daardoor verliezen we offline marketing nog wel eens uit het oog. We zijn ervan overtuigd dat ieder merk kan profiteren van een goede balans tussen online en offline marketing.

As you were, Nijmegen - Offline marketing
Offline marketing: Abri Dedicated Nijmegen

Waar liggen offline de kansen voor jouw bedrijf? Voordat we aan de slag gaan met jouw offline marketing activiteiten, is het belangrijk om duidelijk te hebben naar wie we communiceren en met welk doel. Ook bij offline marketing is een goede marketingstrategie daarom van essentieel belang.

Wil je jouw boodschap onder de aandacht brengen bij automobilisten, dan is een billboard advertentie wellicht interessant. Wil je jongeren bereiken, dan is een samenwerking met een sportclub misschien een goede optie. Daarnaast zijn er alledaagse marketingmiddelen die we soms als zo ‘normaal’ beschouwen dat we er misschien niet meer bij stilstaan. Denk aan de menukaart in een restaurant, of de signing op de gevel van een winkel.

Benieuwd naar de oplossingen die we offline kunnen toepassen voor jouw merk? Neem contact op met Kevin en dan kijken we samen naar de beste oplossing.