Een Wordpress website bouwen.

WordPress is de wereldwijde nummer één CMS. En dat is niet voor niets. Ben jij op zoek naar een website die goed werkt, er goed uitzien en jouw verhaal op de juiste manier vertelt? WordPress is de way to go. Wij bouwen jouw WordPress site, van ontwerp tot onderhoud.

Aanvankelijk is WordPress ontwikkeld als contentmanagementsysteem (CMS) voor blogs. WordPress is open source software. Daardoor is het systeem door de jaren heen hard ontwikkeld. Met oneindige integratiemogelijkheden en functionaliteiten is WordPress ook voor websites met statische content uitermate geschikt.

Wat is het doel van jouw Wordpress website?

Het ontwerp van een website begint met de vraag; waarom heb je een website nodig? Een website is een middel tot een doel. Hoe we dat doel bereiken hangt af van veel factoren.

De grootste factor daarin is eigenlijk het doel van de gebruiker op jouw website. Waar is de gebruiker naar opzoek? En hoe ga je deze gebruiker zo efficiënt mogelijk naar de meest waardevolle informatie sturen? Met zo min mogelijk muisklikken.

 

Het kan zijn dat je doelbewust met een enkele pagina met een foto en een tekst alles gezegd hebt. Wil je jouw hele verhaal vertellen dan kunnen we de informatie beter opdelen in meerdere pagina’s. Misschien wil je ook een blogpagina waar je updates en hersenspinsels kunt delen. Tegenwoordig hebben steeds meer websites een complete webshop. Of misschien een beetje van alles? Websites komen in verschillende vormen en maten, elk met een ander conversiedoel.

Verschillende soorten Wordpress websites bouwen.

Informatieve website

Een informatieve website vertelt een verhaal, jouw verhaal. Het kan zijn dat je jouw diensten online wilt aanbieden of informatie wilt delen met gelijkgestemden.

Meer informatie

Portfolio website

Een website waarop je producten of diensten toont aan je publiek. Zie het als de online etalage van jouw bedrijf. Het voornaamste verschil met een webshop is het ontbreken van de mogelijkheid om direct aankopen te doen.

Meer informatie

Webshop

Een online winkelomgeving waar je producten direct online aanbiedt aan jouw doelgroep. Bij een webshop denk je waarschijnlijk snel aan retail, zoals we maakten voor Black & Blue Shop bijvoorbeeld. Maar dat hoeft niet altijd. Je kunt een webshop bijvoorbeeld ook gebruiken voor ticketverkoop of diensten.

Meer informatie

Campagne of merk website

Een tijdelijke pagina waarmee je snel jouw campagne online kunt uitdragen of ondersteunen. Een campagne website bestaat over het algemeen voor een bepaalde tijd, naast je reguliere website. Doordat deze site een duidelijk doel heeft, kan je de website specifieker inrichten. Er is namelijk geen inmenging van andere (minder relevante) informatie. Effectiever dus.

Meer informatie

Wordpress

Wil je meer weten over WordPress Nijmegen of ben jij op zoek naar een website die goed werkt, er goed uitziet en bijdraagt aan de doelstellingen van jouw merk en organisatie? Dan is WordPress de way to go.

Wij ontwikkelen jouw nieuwe WordPress website, van ontwerp tot onderhoud en nemen hierbij ook de hosting uit handen. Daarmee ligt jouw hele website slechts bij één partij. Dit scheelt jou tijd, waardoor jij je kan richten op wat je echt leuk vind om te doen.

Wil je weten hoe wij graag werken of eens kennis maken? Bekijk dan onze werkwijze, stuur ons een mailtje of bel even.